طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

شولتز: اوکراین فعلا عضو ائتلاف ناتو نمی‌شود

باوجود امیدواری مقامات کی‌یف برای عضویت این کشور در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، برلین اما می‌گوید احتمال این امر در حال حاضر وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان امروز (دوشنبه) در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که اوکراین در آینده قابل پیش‌بینی به ائتلاف نظامی ناتو نخواهد پیوست.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، شولتز در این‌باره توضیح داد: «ناتو در سال ۲۰۰۸ در جریان نشست بخارست تصمیماتی را اتخاذ نمود که متعاقب آن یک چشم‌انداز بلندمدت (برای عضویت کشورها) را تدوین کرد. برای همه روشن است که [الحاق اوکراین به ناتو] در آینده قابل پیش‌بینی اتفاق نخواهد افتاد».

پیش از این، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفته بود که کی‌یف تا پایان جنگ با روسیه به عضویت ناتو درنمی‌آید اما تمایل دارد از حمایت شرکای خود در قالب دعوت به این ائتلاف نظامی برخوردار شود.

با این حال،‌ صدراعظم آلمان درباره این موضع خود مبنی بر عدم عضویت اوکراین در ناتو تا آینده قابل پیش‌بینی تصریح کرد: «معیارهای ناتو شامل شرایط مشخصی است که کی‌یف در حال حاضر قادر به محقق کردن آنها نیست».

مسکو پیش از این به دلیل ارسال تسلیحات به اوکراین و همچنین تلاش ناتو برای پذیرش کشورهای بیشتر و گسترش به سمت شرق و مرزهای روسیه، به این ائتلاف نظامی هشدار داده بود.

از سوی دیگر، امروز «یوناس گار استوره» نخست‌وزیر نروژ گفت که ناتو باید در نشست ۱۱ و ۱۲ جولای (۲۰ و ۲۱ تیرماه) به میزبانی لیتوانی، عضویت سوئد را در این ائتلاف نظامی غربی تایید کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار